top of page
Writer's pictureHistory Makers

Ziemassvētku koncerts "GAISMAS APMIRDZĒTS"

Nupat, 17. decembrī, mēs aizvadījām brīnišķīgu, Dieva klātbūtnes bagātu un skaistām melodijām piepildītu Ziemassvētku koncertu "GAISMAS APMIRDZĒTS". Mēs ļoti priecājamies par katru, kurš bija kopā ar mums, lai baudītu muzikālo sniegumu, ko klausītājiem bija sarūpējusi History Makers komanda un dažādi viesi! Organizējot šo pasākumu, šogad īpaši centāmies, lai tas būtu vēl kvalitatīvāks un skanīgāks nekā iepriekšējos gadus. Mēs ceram un ticam, ka ikvienam apmeklētājam vienkāršā veidā spējām nodot galveno svētku Vēsti – Vēsti par Jēzu Kristu, kurš nāca uz zemes, lai glābtu mūs!


Koncerta apmeklētāji nepacietībā gaida koncerta sākumu

Ienākot koncerta telpās, Lāčplēša ielā 37 (liels paldies draudzei „Mājvieta” par uzņemšanu!), visapkārt valdīja viesmīlība un labestība – sākot no staltajiem sagaidītājiem abās durvju pusēs, līdz pat laipnajām dāmām, kuras piedāvāja sasildīties ar īpašu Ziemassvētku tēju un panašķoties ar veselīgiem gardumiem un mandarīniem. Sajūta tik tiešām bija kā īstos svētkos!


Mūsu atraktīvie un laipnie sagaidītāji

Koncerta laikā mūs priecēja dažādi mākslinieki, kuri izpildīja skaistākās Ziemassvētku dziesmas dažādās valodās – latviešu, krievu un angļu. Uzstājās gan History Makers slavēšanas komanda, kam piedziedāja History Makers koris (par kora vadīšanu vairāku mēnešu garumā paldies Evitai Tomševicai!), gan arī vairāki viesi, par kuru piedalīšanos esam ļoti priecīgi un pateicīgi – Valters Gleške, Ērika Hermann, Ketrina Kočkina un Santa Daņeļēviča.


Koncertā mūs ar savu klātbūtni un spēcīgās balss skanējumu pagodināja dziedātājs Valters Gleške

Telpu ar brīnumskaistām vijoles skaņām piepildīja vijolniece Ērika Hermann

Mums bija liels prieks dzirdēt Santas Daņeļevičas spēcīgo un brīnumskaisto balsi

Ar savas maigās balss skanējumu mūs priecēja arī viesmāksliniece Ketrina Kočkina

Katra dziedātāja unikālajām balsīm savijoties ar instrumentu skanējumu, telpu piepildīja svinīga un krāšņa noskaņa, turklāt koncertu vēl baudāmāku padarīja projekcijas, kas uz sienas ļāva sekot līdzi dziesmu tekstiem – par to īpašs paldies Andaram Ignacam. Paldies arī Tomasam Strazdam par brīnumskaistu zāles izgaismošanu, radot brīnišķīgu svētku atmosfēru!


Dziesmu skanējumu papildināja History Makers koris, kuri aktīvi gatavojās koncertam jau vairākus mēnešus

Lai atgādinātu patieso Ziemassvētku vēsti, History Makers vadītājs Kristaps Āboltiņš sacīja uzrunu, ikvienu aicinot meklēt un iepazīt Glābēju. Mēs visi šodien kaut ko meklējam – brīžiem paši nezinot, ko tieši. Arī pirmajos Ziemassvētkos bija kādi, kuri kaut ko meklēja – tie bija gani un Austrumu gudrie. Viņi visi meklēja Israēla ķēniņu, tomēr līdz galam nezinot, ko īsti sastaps, kad Viņu atradīs. Taču viņi meklēja un atrada – atrada silītē gulošo Jēzu, savu Glābēju un Kungu. Arī mēs šodien esam aicināti padomāt, vai dzīvē ir kas vairāk, esam aicināti meklēt un atrast.


History Makers vadītājs Kristaps Āboltiņš klausītājiem atgādināja, ka Ziemassvētki ir laiks, kad meklēt un atrast Jēzu

Mēs esam ļoti pateicīgi pasākuma atbalstītājiem, kuri palīdzēja koncerta tapšanā – Art of Weddings par dekorācijām, Get Well by Gita Ignace par gardajiem un veselīgajiem našķiem, TARA24.LV par burciņām, kurās pildījām „Let’s Jam” ievārījumu, un labdarības veikalam „Labā Bode” par finansiālu atbalstu. Tāpat vēlamies pateikt lielu paldies katram, kurš ziedoja koncerta laikā, tādējādi atbalstot janvāra konferences „Who is this KING OF GLORY” organizēšanu! Neviens stariņš nav par mazu, lai nestu gaismu pasaulē!


Ikvienam koncerta apmeklētājam bija iespēja gan vienkārši ziedot, gan arī iegādāties koncerta organizētāju sarūpēto ievārījumu "Let's jam" un tādējādi atbalstīt History Makers kalpošanu

Uz tikšanos nākamgad, mīļie! Lai jums šie svētki ir bagāti ar Dieva mīlestību un mieru, kas ir pārāks par to, ko spējam aptvert! Lai izdodas meklēt un atrast šo Ziemassvētku brīnumu – Jēzu Kristu, Glābēju un Labāko draugu ikvienam!


Vēlam tev gaišus un mierpilnus svētkus! Uz tikšanos nākamā gada koncertā! :)

Pilns koncerta video šeit:



31 views0 comments

Kommentare


bottom of page