top of page

HMC 2019: GODĪBAS ĶĒNIŅŠ

Updated: May 23, 2019


Pavisam nesen, 25. un 26. janvārī, notika jau septītā History Makers ikgadējā jauniešu konference. Konference pulcēja vairāk nekā 400 jauniešus no dažādām valstīm, dažādām pilsētām un dažādām konfesijām! Mēs esam patiesi priecīgi, ka šī kalpošana var būt instruments Dieva rokās, lai nestu vienotību Kristus draudzē!



Šī gada tēma bija “Who is this KING OF GLORY?” (latviski “Kas ir šis GODĪBAS ĶĒNIŅŠ?”). Divas dienas mēs runājām par Dieva godību un to, kas Viņš ir, paturot prātā, ka Viņš ir mūsu Tēvs. Tas, Kurš tur zvaigznes Savās rokās, sauc mūs ikvienu vārdā! Jau no konferences atklāšanas pirmās skaņas varēja just, ka Dieva godība ir šeit un ka Viņš ir paredzējis ko lielu un brīnišķu šajās dienās.


Liels paldies mūsu runātājiem Brian Long no ASV, Viktoram Volčenko, Dāvidam Gleškem, Ulvim Kravalim un mūsu pašu vadītājam Kristapam Āboltiņam par to, ka bijāt trauki Dieva rokās, lai nestu mums to vēsti, ko Dievs gribēja, lai dzirdam. Katrs runātājs papildināja iepriekšējā teikto un pēc katras sesijas mēs jutāmies vairāk un vairāk iedrošināti. Kā komanda mēs ļoti novērtējam jūsu vēlmi nākt ar mums šajā Kristus cīņā par jauniešiem Latvijā!


Paldies arī mūsu slavēšanas komandai un brīvprātīgajiem par to, ka palīdzējāt radīt gaisotni, kurā Dievs varēja brīvi nākt un darboties pie mūsu sirdīm! Bija brīnišķīgi vērot 104 cilvēkus brīvprātīgi atdodam savu laiku un enerģiju, lai kalpotu jauniešiem. Šī kalpošana bez jums nevarētu eksistēt, un mēs esam patiesi pateicīgi par ikvienu no jums!



Ja vēlies redzēt vairāk bildes no konferences, ielūkojies šeit:


Ikvienu konferences sesiju ir iespēja noskatīties video formātā šeit:


Taču, lai arī cik patīkami būtu gremdēties atmiņās par konferenci, mēs esam priekpilni paziņot, ka jau pamazām sākam gatavoties vasaras nometnei History Makers UNITED 2019, kas notiks 20. - 24. augustā! Aizņem šos datumus un seko līdzi tālākajai informācijai mūsu mājaslapā historymakers.lv un mūsu Facebook lapā www.facebook.com/HistoryMakersLV!

148 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page