top of page

HMU 2018: OPEN SPACE ieraksti

2018. gada vasaras History Makers UNITED nometnē (vairāk par nometni lasi šajā bloga ierakstā: https://www.historymakers.lv/blog/history-makers-united-2018-nostiprinati-ticiba) mēs, kā jau ierasts UNITED nometnēs, klausījāmies dažādus seminārus jeb OPEN SPACE par jauniešiem aktuālām tēmām. Šeit vari noklausīties dažus no nometnes semināriem audio vai video formātā, lai atsvaidzinātu vasarā dzirdēto!


GAME PLAN

Vai esi neziņā par tālāko virzienu dzīvē? Kāds ir Dieva plāns manai dzīvei un kādu profesiju izvēlēties? Ja tu uzdod sev kādu no šiem jautājumiem, šis ir tev!

Par runātāju: Līga Valinka ir karjeras konsultante un ir strādājusi personāla un biznesa vadības jomā vairāk nekā 10 gadus. Līga palīdz cilvēkiem pieņemt lēmumus, kas saistīti ar profesijas izvēli un karjeras attīstību.


IN TIME

Vai esi juties tā, ka nav laika, lai izdarītu visu, ko vēlies? Kā efektīvi izmantot laiku, kas mums dots? Šī ir tava iespēja iemācīties saplānot laiku tā, lai sasniegtu savas dzīves mērķus!

Par runātāju: Kristaps Kravalis regulāri vada personības izaugsmes treniņus un šobrīd ir uzņēmuma „FranklinCovey Latvija” treneris. Kristaps ir dibinātājs kustībai “Dubulttreniņš”, kas apvieno sporta treniņus un personības attīstības nodarbības.


FIELD OF DREAMS

Vai ir iespējams darīt to, ko tu no visas sirds mīli? Kā izplatīt Dieva Valstību caur to, ko es daru? Uzzini pieredzes stāstu par hobiju kā profesiju, kas pagodina Dievu!

Par runātāju: Gatis Rožkalns ir vīrs, 4 bērnu tēvs, draudzes vadītājs Kuldīgā un futbola treneris. 2016. gadā Gatis tika atzīts par Latvijas labāko pludmales futbolistu, tomēr viņa lielākā sirds vēlme ir dalīties ar Vēsti par Jēzu!


MAD MONEY

Ar naudu mēs saskaramies ik dienu. Bet kas īsti ir finanses un kā tās iegūt? Kā tās lietot pareizā, Dievam patīkamā veidā? Uzzini, kā efektīvi un gudri rīkoties ar naudu ikdienā!




24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page